De ce sa optezi pentru un kit de unghii cu gel?

19/04/2023

Un kit de unghii cu gel este ceva la care probabil te gândești de foarte mult timp. Fiecare dintre noi a avut cel puțin o manichiură profesională cu gel și ne-am permis să uităm complet de unghii timp de câteva săptămâni.

Cum alegi un kit de unghii cu gel?

Este cel mai ușor să cumperi un kit unghii gel complet deoarece vei avea la dispoziție toate produsele necesare pentru efectuarea unei manichiuri frumoase. Dar dacă cumperi totul separat, vei avea nevoie de:

O lampă LED sau UV

Soluție preparatoare și de ștergere

Bază și top coat - Acestea sunt adesea vândute împreună, dar le poți cumpăra și separat

Gel

Remover

Alte articole cosmetice

Cele mai multe dintre acestea sunt lucruri pe care probabil că le ai deja, dar dacă vei încerca să-ți faci unghiile cu gel acasă, probabil că vei dori să ai articole suplimentare precum discuri demachiante fără scame, bețișoare, pile etc.

După cum am spus, poți cumpăra toate aceste articole separat, sau poți alege un pachet de start pentru un set de unghii cu gel, care îți va oferi tot ce ai nevoie din start!

Așadar, crezi că merită un kit de unghii cu gel?

A avea trusa ta de unghii cu gel e mai practic și mai comod. Probabil îți va lua în jur de 30 de minute să-ți faci manichiura la ambele mâini, ceea ce nu ni se pare prea rău, mai ales că o poți face în fața televizorului. Anterior, probabil că dedicai cel puțin 30 de minute pe săptămână pentru a-ți face unghiile oricum, dar marea diferență cu aceasta este că unghiile se mențin atât de mult încât trebuie să o faci doar la două sau trei săptămâni.

De asemenea, unghiile arată ca noi aproape tot timpul, ceea ce este un alt mare beneficiu al unui kit de unghii cu gel.

Cel mai mare beneficiu al kit-urilor este că ai toate produsele necesare într-un singur loc. Nu trebuie să stai să le cauți separat ceea ce ți-ar lua mai mult timp.

Nu trebuie să ai talent la desen ca să-ți pictezi unghiile și să le modelezi. Pe măsură ce începi să-ți faci singură unghiile vei avea mai multă dexteritate, și probabil că nu vei fi niciodată genul de persoană care începe să plătească pentru manichiură la salon la fiecare două săptămâni.

Din acest punct de vedere, trusa de unghii cu gel este este practică deoarece utilizarea ei nu durează mult, dar rezultatele durează mult, mult mai mult, așa că merită din plin. Acestea fiind spuse, dacă te pricepi cu unghiile, te poți aștepta să obții rezultate mult mai bune!

Tu ce nuanțe de culori preferi pe unghii?


Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu